Nieuwe toeristische gids voor gemeente Aalten

2 maanden geleden gepubliceerd

De gemeente Aalten heeft een nieuwe toeristische gids gepresenteerd getiteld ‘Grenzeloos Genieten’. De gids is vandaag, op 26 maart, in het Grenslandmuseum uitgereikt door burgemeester Anton Stapelkamp aan Marja Disveld van de VVV Dinxperlo.

Informatie over Aalten

De toeristische gids, samengesteld door bureau Achterhoek Toerisme in opdracht van de gemeente, zit vol met informatie, tips en hoogtepunten voor bezoekers van de gemeente Aalten. Het toont wat de gemeente allemaal te bieden heeft. Naast een Nederlandse versie, is er ook een Duitse gids beschikbaar.

Reactie burgemeester Stapelkamp

Burgemeester Anton Stapelkamp is blij met de nieuwe gids: “Mooi dat we bij de start van het seizoen onze gasten weer een frisse actuele gids kunnen aanbieden. Onze gemeente wordt steeds aantrekkelijker. We hebben veel te bieden met ons landschap en de kernen van Bredevoort, Aalten en het vernieuwde Dinxperlo. Er is veel elan bij onze ondernemers en de VVV’s en daar ben ik trots op. Als we de handen ineenslaan is er veel mogelijk, volop kansen. Laat de bezoekers maar komen!”

Grenslandmuseum en Dinxperlo

De presentatie van de gids vond plaats in het Grenslandmuseum, en dat is geen toeval. Het centrum van Dinxperlo ondergaat momenteel een ware metamorfose en wordt daardoor nog aantrekkelijker voor bezoekers.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe gids ‘Grenzeloos Genieten’ is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de lokale VVV’s in Aalten, Bredevoort en Dinxperlo en bij diverse toeristische en recreatieve locaties in de gemeente.